350 euro is geen reden voor moord

UTRECHT – De moordenaar van Orson Daschveld krijgt van de rechtbank in vijftien jaar gevangenisstraf. De rechtbank oordeelt dat de 26-jarige Khalil C. de moord planmatig en koelbloedig heeft gepleegd.

Orson voerde de druk op zijn latere moordenaar steeds verder op, constateert de rechtbank. Hij stond zelfs bij de moeder van Khalil C. op de stoep. Maar zo betoogde Peter van Zon de advocaat van de verdachte, 350 euro is geen reden om een moord te plegen. Dat vindt de rechtbank ook. Daarom neemt de rechtbank de eis van de officier helemaal over.

lees ook:

17 juli 2012 350 euro moord aangehouden getuige laat het afweten

 25 januari 2012 Een principekwestie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.