Nicolich moet weg ?

De rechtbank in Utrecht heeft bepaald dat Romafamilie Nicolich moet vertrekken uit de villa die door gemeente Utrecht geheel gratis ter beschikking was gesteld. Nicolich wil dat niet maar de zaak zat juridisch helemaal dicht en advocaat Bernard Tomlow kreeg een ontruimingsvonnis van de rechter.

Daarmee is de zaak nog niet afgelopen want de gemeente moet nu nog beslissen of ze de deurwaarder op Nicolich af zal sturen. Nicolich weet als geen ander dat wij in Nederland niet snel een gezin met vier jonge kinderen de vrieskou in zullen jagen. Daar zal hij toch nog iets uit willen slepen, terwijl de burgemeester van Utrecht zich in deze zaak de oppositie van het lijf moet houden.

lees ook:

31 januari 2012 De zaak Nicolich een grote Tomlowshow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.