Een inbreker met twee verschillende schoenen

Een 31-jarige inbreker die naar zijn klus twee verschillende schoenen had aangetrokken, is door de rechtbank in Utrecht tot vijf maanden gevangenisstraf veroordeeld. De inbreker was met een ladder een woning ingeklommen en hij had gouden sieraden gestolen.

De politie vond vingerafdrukken van de verdachte op de ladder. In de tuin waren bovendien schoensporen op de plek waar de ladder was gebruikt. Het rechterspoor bleek van Nike en de linkervoet was van Cruijffie. De politie vond in de woning van de verdachte een paar Nikes en een paar Cruijffies. De verdachte wilde daar helemaal niets over zeggen en volgens advocaat Harrold Veen zei het ook helemaal niets omdat het geen unieke schoenen waren.

De officier vond dat de verdachte een verklaring schuldig was en de rechtbank was het daarmee eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.