Eten voor mijn kinderen

De 5-jarige tweeling van de 32-jarige Jennifer B. zal het een paar weken zonder hun moeder moeten stellen. Jennifer B. is door de politierechter in Utrecht tot twee weken cel veroordeeld omdat ze levensmiddelen had gestolen bij een supermarkt.

Ik had geen geld om eten te kopen voor mijn kinderen, vertelde Jennifer aan de rechter. Ze had alleen de groente afgerekend en voor 47 euro vlees in haar tas verstopt. ‘Dan eet u toch een keertje geen vlees als u geen geld heeft’, antwoordde rechter J. Krol.

Jennifer stond voor de achtste keer voor de rechter wegens winkeldiefstallen. ‘U heeft lak aan winkeliers en aan rechters’, oordeelde rechter Krol. ‘Een werkstraf is niet geloofwaardig meer. Iemand anders moet maar een tijdje voor uw kinderen zorgen’, stelde Krol. Hij nam de eis van de officier over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.