Twee verdachten carnavalsmoord blijven vast

UTRECHT – De rechter-commissaris verlengt het voorarrest van de twee mannen die zijn aangehouden na de steekpartij waarbij Tim van Dijk uit IJsselstein het leven liet zaterdag tijdens het carnaval. De twee mannen, een 20-jarige en een 22-jarige IJsselsteiner, blijven in ieder geval nog twee weken in de cel in het belang van het onderzoek.

Volgens de officier van justitie zijn de twee mannen betrokken bij de dood van Tim van Dijk. Van Dijk, vader van twee kinderen werd neergestoken toen hij zich bemoeide met een ruzie tijdens het carnaval in zijn woonplaats. (JS)

lees ook:

20 juli 2012 Carnavalsmoord rechtbank gaat op bezoek in IJsselstein

11 mei 2012 Dertig getuigen horen over carnavalsmoord

6 april 2012 Een verdachte carnavalsmoord blijft in de cel

1 maart 2012 Dertig dagen erbij voor verdachten carnavalsmoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.