Zestig dagen erbij voor aanslag op de rechtbank Amsterdam

Rechtbank_Haarlem_1webHAARLEM – De raadkamer heeft het voorarrest van een  23-jarige Amsterdammer die wordt verdacht van het plegen van een raketaanslag op de rechtbank in Amsterdam, verlengd met zestig dagen. De man zat al twee weken vast.

In deze zaak is ook een 24-jarige Amsterdammer opgepakt. Twee mannen op een scooter vuurden vorig jaar een raket af op de rechtbank aan de Parnassusweg in Amsterdam. De E- vleugel werd geraakt. Er zat een gat in  de muur en een groot aantal ruiten sneuvelde.

De rechtbank in Haarlem behandelt de zaak. De 24-jarige verdachte wordt ook nog verdacht van het neerschieten van een 17-jarige jongen in Amsterdam.(JS)

lees ook:

19 april 2012 Rechtszaak antidemocraten uitgesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.