Een onherroepelijk vonnis ?

Utrecht-20120320-00137

UTRECHT – De 34-jarige Marcel L. krijgt van de rechtbank nog een maand de tijd om aan te tonen dat zijn vonnis niet onherroepelijk is. Marcel heeft voor twee inbraken zes maanden cel gekregen waarvan de helft voorwaardelijk. Hij hield zich niet aan de voorwaarden en de officier wil nu dat Marcel die drie maanden gaat uitzitten.

Op de zitting hield Marcel bij hoog en bij laag vol dat hij tegen die veroordeling in hoger beroep is gegaan. Zijn advocate Hilhorst vertelde dat ze op kantoor zelfs een akte had gezien. De rechtbank hechtte zoveel waarde aan die verklaring dat ze de advocate de kans wil geven om die akte op te zoeken. De zaak is uitgesteld tot 23 april, is er dan geen akte dan draait Marcel drie maanden de bak in. (JS)

lees ook:

23 april 2012 Een onherroepelijk vonnis !

6 maart 2012 Een onherroepelijk vonnis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.