Genetisch onderzoek bij verdachte verkrachting bejaarde man

Utrecht-20120403-00158UTRECHT – De rechtbank houdt de zaak aan tegen de 21-jarige Chibab H. De officier van justitie beschuldigt H. van het afpersen en verkrachten van een 93-jarige man. Er moet nog een genetisch onderzoek plaatsvinden.

De bejaarde man vertelde in zijn aangifte dat H. eerst probeerde hem te beroven toen hij zijn vuilnis buiten zette. H. dreigde met een mes. Daarna sleepte H, de oude man de kelderbox binnen en verkrachtte hem.

geestelijke vermogens

Advocaat Sven Kurz vertelt dat H. nog nooit een seksueel delict heeft gepleegd. Er wordt nu onderzoek wordt gedaan naar de mentale vermogens van de verdachte. Het zou kunnen dat deze vermogens zo zwak zijn dat er helemaal geen behandelingen zijn voor deze verdachte, oppert Kurz. De zaak gaat verder op 27 juni. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

9 september 2012 Verkrachter bejaarde man ziet er niet uit als een beest

29 juni 2012 Advocaat wil verkrachter bejaarde man voor kinderrechter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.