Dertig dagen voorarrest erbij voor KPN-hacker

rechtbank-rotterdam-middelROTTERDAM – De raadkamer van de rechtbank verlengt de voorlopige hechtenis van  de  jongen die wordt verdacht van het hacken van honderden servers bij KPN. De 17-jarige Barendrechter zat al twee weken in bewaring.

Op 20 maart werd de hacker thuis aangehouden toen hij online was. Hij had tegen Koreaanse studenten opgeschept over een geslaagde inbraak op 16 januari bij KPN. KPN sloot uit voorzorg in februari het e-mailverkeer van 2 miljoen klanten af. (JS)

lees ook:

3 mei 2012 Internetverbod voor vrijgelaten KPN-hacker

26 maart 2012 KPN-hacker sprak zijn mond voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.