En nog drie dagen voor een fietslampje

Utrecht-20120328-00148UTRECHT – De 42-jarige A. de K. uit Utrecht moet in totaal 17 dagen de cel in omdat hij een fietslampje heeft gestolen. De K. kreeg in oktober onder meer twee weken voorwaardelijk voor de diefstal van oud ijzer.

primeur

Vorige week werd hij opgepakt. Hij had een ongewilde primeur. Hij was de eerste in Nederland die door de rechter-commissaris twee weken de cel in werd gestuurd omdat hij in een proeftijd liep. De politierechter keurt de tenuitvoerlegging van die voorwaardelijke straf goed en de rechter doet er ook nog drie dagen bij voor de diefstal van de lamp. (JS)

lees ook:

6 april 2012 Primeur rechter-commissaris deelt straf uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.