Een onherroepelijk vonnis !

UTRECHT – ‘Dit is de nachtmerrie van ieder advocatenkantoor”, zegt advocate Monique Hilhorst tegen de rechtbank. Wij hebben tegen de 34-jarige Marcel gezegd dat we hoger beroep zouden aantekenen, maar dat is misgegaan. Daar kan Marcel helemaal niets aan doen vindt zij.

De officier denkt daar heel anders over. Marcel liep in een proeftijd en hij heeft zich niet aan de voorwaarden gehouden. Hij moet drie maanden gevangenisstraf gaan uitzitten. Marcel verweerde zich dat hij in hoger beroep was gegaan. Het advocatenkantoor had dat ook tegen hem gezegd en daarom dacht hij dat hij dat hij nog niet met de reclassering aan de slag hoefde.

Hilhorst herhaalt dat Marcel toch niet het slachtoffer hoeft te worden van een fout van haar kantoor. Maar de officier stelt zich heel juridisch op. Het vonnis is onherroepelijk en Marcel heeft de voorwaarden overtreden. De rechtbank beslist op 7 mei. (JS)

lees ook:

20 maart 2012 Een onherroepelijk vonnis ?

6 maart 2012 Een onherroepelijk vonnis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.