Kenny wil terug naar school maar een rugzakje maakt de klas niet groter

Utrecht-20120424-00168UTRECHT – Kenny van school verwijderen was de enige oplossing zegt advocate Sandra Geerdink tegen de bestuursrechter. Kenny was niet gemotiveerd en er waren een paar incidenten geweest op het ROC waar ze echt wel iets gewend zijn. Kenny heeft adhd maar de school is gewend aan jongens met adhd. Na het schoolkamp aan het begin van het nieuwe schooljaar was het echter genoeg.

verrassing

Volgen advocaat Boelens was dat voor de ouders van Kenny een complete verrassing. De ouders hadden liever gezien dat Kenny was blijven zitten. Boelens sleepte de school voor de rechter. Hij verloor twee kort gedingen. Maar de ouders willen nog steeds dat Kenny terug gaat naar zijn school en advocaat Boelens begon een bodemprocedure. Met een rugzakje, een beetje extra geld van de overheid voor moeilijke leerlingen was de situatie  te redden geweest denkt, advocaat Boelens

Met een rugzakje krijgen we geen grotere klassen,  zegt advocate Geerdink. De motivatie en de ontwikkeling van Kenny zijn een groter probleem. Kenny kan op de school blijven waar hij nu ook zit. De uitspraak is over zes weken.(JS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.