Dagvaarding tegen advocaat nietig

zaal_den_bosch_reasonably_small‘s HERTOGENBOSCH – De rechtbank verklaart de dagvaarding  tegen de 62-jarige  J.M. nietig. Deze voormalig advocaat wordt beschuldigd van valsheid in geschrifte.

M. zou in Veldhoven drie keer hebben gerommeld met declaraties. De eerste keer al zes jaar geleden. Hij zou bijvoorbeeld elf keer kilometers hebben gedeclareerd toen hij optrad voor een voetbalteam. Een collega diende een klacht in. De deken van orde van advocaten in Den Bosch deed aangifte.

België

De officier van justitie had de dagvaarding laten betekenen bij het kantoor van de verdachte. De rechtbank vermoedt dat de man in België woont. De rechtbank gaf de officier opdracht om het adres van M. in België op te sporen en daarna een nieuwe dagvaarding uit te brengen. (JS)

lees ook

10 juli 2012 Onzorgvuldige advocaat vrijgesproken van valsheid in geschrifte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.