Robert Moszkowicz bouwt verder aan zijn strafblad

imagesCAPRBW43ARNHEM – We zullen de 57-jarige Robert, het zwarte schaap aller zwarte schapen, een tijdje niet achter het stuur zien. Het gerechtshof handhaaft de straf die voormalig advocaat Robert Moszkowicz heeft gekregen van de kantonrechter in Utrecht vanwege een verkeersovertreding.

rijontzegging

Moszkowicz werd op 17 maart 2011 door de kantonrechter in Utrecht veroordeeld tot een boete van 330 euro en een rijontzegging voor de duur van twee maanden. De grondlegger van de Utrechtse tak van de Moszkowiczdynastie had in Utrecht op 24 augustus 2009 meer dan 30 kilometer te hard gereden binnen de bebouwde kom.

Moszkowicz tekende hoger beroep aan. Omdat hij geen schriftelijke gronden voor zijn beroep heeft aangedragen en hij ook niet verschijnt op de zitting, is zijn beroep niet ontvankelijk. Veel is hij niet opgeschoten met zijn beroep. Een jaartje uitstel levert het hem op. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

31 mei Eis gevangenisstraf tegen Robert Moszkowizc verkeerszaak uitgesteld

29 mei 2012 De terugkeer van Robert Moskowicz als advocaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.