Overvaller juwelier twee weken binnen

den haag´ S GRAVENHAGE – De rechter-commissaris houdt een 19-jarige Hagenaar twee weken vast. De Hagenaar heeft bekend betrokken te zijn bij de overval met dodelijke afloop op juwelier Ruud Strattman in Den Haag.

Een 19-jarige medeverdachte is naar Georgie gevlucht en hij zit daar in de cel. Deze verdachte heeft in dat land op televisie bekend dat hij twee schoten heeft gelost omdat hij bang werd toen de juwelier zich verzette tijdens de overval. Nederland heeft gevraagd om zijn uitlevering. Een rechtbank in Georgie zal moeten bepalen wanneer we dit sieraad weer terugkrijgen. (JS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.