Drie keer levenslang

arnhem ARNHEM – De 29-jarige Leonard S. hoort voor de derde keer levenslang eisen wegens moord op een drugsdealer. De advocaat-generaal eist tegen medeverdachte  Cartney K,. 18 jaar gevangenisstraf. K. kreeg van de rechtbank 16 jaar.

De twee verdachten schoten in Utrecht een man dood bij wie ze drugs wilden kopen. De officier eiste direct levenslang tegen S. Daarna wraakten de advocaten Casper Jongsma en Hans Otto den Otter met succes de rechtbank. De zaak moest over, maar de officier eiste opnieuw levenslang.

De rechtbank legde 30 jaar op omdat S. nog te jong was om voorgoed achter de tralies te verdwijnen. Het openbaar ministerie denkt daar anders over. De advocaat generaal noemt de moord een executie en eist opnieuw levenslang. De uitspraak is op 23 mei. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook:

2 november 2010 Twee keer levenslang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.