Dertig getuigen horen over carnavalsmoord

utrecht-20120507-00176 UTRECHT – De rechtbank houdt de 22-jarige Cornelis L. in de cel. L. wordt ervan beschuldigd dat hij tijdens carnaval in IJsselstein de jonge vader Tim van Dijk heeft neergestoken.

L. ontkent. De politie vroeg twee weken geleden nog aan getuigen om zich te melden. De officier van justitie wil nog 30 getuigen laten horen.  Advocaat Eduard Bokhorst vraagt de rechtbank om L.  net als de medeverdachte, vrij te laten. Volgens Bokhorst is er geen direct bewijs.  De rechtbank wijst dat verzoek af. De zaak gaat over drie maanden verder. (JS)

lees ook:

20 juli 2012 Carnavalsmoord rechtbank gaat op bezoek in IJsselstein

5 april 2012 Een verdachte carnavalsmoord blijft in de cel

1 maart 2012 Dertig dagen erbij voor verdachten carnavalsmoord

22 februari 2012 Twee verdachten carnavalsmoord blijven vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.