Vrijspraak brandstichting in winkelcentrum

utrecht UTRECHT – De rechtbank spreekt de 41-jarige Angeline vrij van brandstichting in een winkelcentrum. Wel moet Angeline 20 uur gaan werken omdat ze haar vriend een bloempot naar het hoofd heeft gegooid.

vuurtje

Buurtbewoners ontdekten op tijd het vuurtje op het dak van het winkelcentrum. Eigendommen van de vriend van Angeline lagen te smeulen. Angeline bekende toen een beetje tegen haar buren. Maar in de rechtbank ontkende Angeline alles.

vier maanden

De officier van justitie eiste  vier maanden voorwaardelijk met een streng hulpverleningsprogramma wegens poging tot zware mishandeling en brandstichting, Raadsman Willem den Daas vroeg vrijspraak. Geen bewijs voor brandstichting, vond hij. De rechtbank was het daarmee eens omdat de brand pas werd ontdekt een half uur nadat Angeline het huis had verlaten. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

7 mei 2012 Foute liefde leidt tot brandstichting in winkelcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.