Een verboden jammer om niet gestoord te worden tijdens het gamen

utrecht-20120320-00137_thumb2 UTRECHT – Ik had die telefoonjammer aangezet om mijn eigen gsm uit te schakelen zodat ik niet gestoord kon worden tijdens het gamen. Dat vertelt de 31-jarige Anthony aan de politierechter. Rechter Simone Wijna legt een boete van 1200 euro op.

populair

Een gsm-jammer is een populair apparaat onder de grotere criminelen. Zo´n jammer maakt het voor de politie onmogelijk om boeven te volgen. Anthony gooide het complete internetverkeer in zijn hele buurt plat. Verder ziet Anthony er niet erg crimineel uit. Hij vertelt dat hij het ding ooit heeft gekocht om onderzoek te doen. Bovendien had zijn jammer maar een bereik van drie meter. Hij begrijpt niet dat hij iets verkeerd deed.

112

De officier wijst erop dat ook alle noodnummers eruit liggen door het gebruik van dat soort jammers. Er staan forse straffen op omdat de grootste ongelukken kunnen gebeuren als een hele wijk geen 112 kan bellen. Officier Wooldrik eist 50 uur werkstraf, het equivalent van een boete van 1500 euro.

Anthony betaalt liever een boete. Hij zit net in een reorganisatie en hij wil zo min mogelijk aantekeningen op zijn strafblad. Rechter Wijna is iets milder omdat dat strafblad tot nu toe blanco was. (jurgenswart.wordpress.com)

3 gedachten over “Een verboden jammer om niet gestoord te worden tijdens het gamen”

  1. Nou Bob. Daar ben ik het toch even helemala niet met je eens.
    Je gaat toch niet voor domme komputerspelletjes een jammer gebruiken?? Dat is toch van de zotten?
    Dat hij daarmee het hele internetverkeer platgooit is tot daaraan toe, maar dat ie dit soort middelen überhaupt tot zijn beschikking heeft is toch idioot?

    Vrienden van mij zitten bij Rendabel en die hebben ook wel eens een week geen internet gehad. Dan kan je niet normaal meer functioneren in deze tijden waar alles afhankelijk is van internet.

    Daarnaast ga ik ook niet met een pistool in mijn kamer zitten om rustig te kunnen gamen. Er zijn grenzen he Bob!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.