Weer dertig dagen erbij voor Vestiaman

 

rot ROTTERDAM – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van de financiele topman van woningbouwvereniging Vestia met 30 dagen. De verdachte zat al zes weken in de cel. Het functioneel parket beschuldigt de man, een 45-jarige inwoner van Hazerswoude, van omkoping en witwassen.

Woningbouwvereniging Vestia kwam in de problemen door riskante financiele verzekeringen die deze topman had afgesloten. Het functioneel parket verdenkt de financiele man ervan dat hij zichzelf verrijkt heeft. ( jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

26 april 2012 Vestiaman mag al een maand uitzitten

15 april 2012 Twee weken voorarrest financiele man Vestia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.