Loverboy rapper verdrietig door negatieve publiciteit

MF Juice UTRECHT – Rapper MF Juice is aangeslagen door alle negatieve berichten over hem in de media. Dat vertelt zijn advocaat Onno van der Lee aan de rechtbank. Rapper Juice is een klein mannetje met een erg grote zwarte capuchon en veel tattoos. Advocaat Van der Lee grijpt zijn kans om het schrijvende deel van die media te vertellen dat zijn cliënt niemand heeft verkracht of gedwongen.

rappers

Nu hoort het ook bij Nederlandse rappers dat er af en toe een de gevangenis indraait. Op google is een eindeloze lijst veroordelingen te vinden. Voor veel artiesten was een strafrechtelijke veroordeling de redding van een ingezakte carrière. Maar of het delict waarvan MF Juice. wordt beschuldigd, te verenigen is met  een tienerpubliek is zeer de vraag.

De loverboy rapper Juice zou samen met de 29-jarige Fransiska T. twee minderjarige tienermeisjes die van huis waren weggelopen hebben gedwongen tot prostitutie. Mensenhandel en ontucht met een minderjarige staat er op de dagvaarding.

pitbull

Franciska T.  wil eigenlijk om persoonlijke reden vrij uit voorarrest. Maar het zal voor T. en Juice niet gemakkelijk zijn om te ontsnappen aan de Utrechtse loverboypitbull officier Marieke Jansen. Officier Jansen wil niet dat T. wordt vrijgelaten. Volgens de officier heeft Fransiska T., toen rapper Juice de meisjes wilde laten gaan, doorgedrukt dat de twee tieners nog langer moesten werken. De rechtbank houdt T. achter de tralies. De zaak gaat verder op 31 augustus. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

31 augustus 2012 Loverboy rapper MF Juice staat in de Top 600 en blijft in de cel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.