Internetoplichters twee weken binnen

voorzijde_PvJ_en_P2 DEN HAAG – De rechter commissaris houdt een 20-jarige man en een even oude vrouw uit Den Haag twee weken binnen. De twee zouden met tientallen verschillende internetadressen 250 bestellingen hebben gedaan.

leegstaande woning

De zaak kwam  aan het rollen toen de slachtoffers facturen ontvingen voor kleding die ze nooit online hadden besteld. De twee verdachten gaven factuuradressen door heel Nederland op. Het bezorgadres was steeds een leegstaande woning in hun buurt in Den Haag. De bezorgdienst gaf de pakketjes bij de buren af. De verdachten haalden die pakjes vervolgens op.

Een groot deel van de goederen is doorverkocht. Maar de politie vond in de woning van de verdachten een grote hoeveelheid nieuwe kleding en schoenen. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.