Verdachte moeder van peuter uit het verdomhoekje voegt zich als slachtoffer

utr UTRECHT – De moeder van de overleden peuter Nouafel uit het verdomhoekje in Utrecht beschouwt zichzelf in ieder geval niet meer als verdachte in deze zaak. De 26-jarige Cornelia de J.  meldt zich op de zoveelste proformazitting als slachtoffer aan de balie.

schadevergoeding

De J. die is vrijgelaten uit voorarrest, is nog steeds verdachte. Zij legt de schuld van de dood van de dood van haar zoontje volledig bij Younass A. haar toenmalige vriend. Advocate Mireille Grinwiss kondigt  aan dat de moeder als slachtoffer een verzoek tot schadevergoeding zal indienen. Volgens de advocate heeft de moeder grote kosten moeten maken voor een verhuizing en de begrafenis van de peuter. Ze wil die kosten verhalen op haar medeverdachte.

familie

Dit is een tactisch idee van de advocaat. Maar de familie van De J. wordt er erg boos over. In de rechtszaal klinkt direct  rumoer. De familie lijkt te denken dat De J. zelfs van de dood van haar zoontje wil profiteren. Na de zitting komt het tot een woordenwisseling in de gang.

Ook Younass A. is niet gelukkig met de opstelling van zijn ex-vriendin. Zijn advocaat Ralph Takens vertelt dat er ook sporen naar de moeder leiden. Ook Takens vraagt om schorsing van het voorarrest. De rechtbank wijst dat af. De moeder van de peuter blijft wel op vrije voeten. De maanden juni en juli worden besteed aan het horen van 35 getuigen bij de rechter-commissaris. Op 5 september begint de inhoudelijk behandeling met het verhoor van een medicus.  (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

20 april 2012 De weerzinwekkende foto’s van Nouafel uit het Verdomhoekje

2 gedachten over “Verdachte moeder van peuter uit het verdomhoekje voegt zich als slachtoffer”

  1. haha, mevrouw slachtoffer? Het grootste slachtoffer heet Nouafel dat vanaf zijn geboorte, lang voordat deze stiefpapa kwam, stelselmatig “ongelukjes” en “ziektes” had…….rara…hoe kwam dat?! Stond erbij en keek er naar…….heel normaal hoor en maakt direct een slachtoffer, maar ook deze keer heeft het slachtoffer de naam Nouafel…

    1. En stelselmatig deed jij dan ook steeds melding bij het meldpunt kindermishandeling of stond je er alleen maar bij en keek je er alleen maar naar? (En niet jokken, hè, want dan kan ik zien aan je neus,)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.