Weer geen doodstraf voor verkrachter

Twitter_avatar ARNHEM – De advocaat generaal eist 30 maanden gevangenisstraf waarvan 12 voorwaardelijk tegen de 59-jarige Y.B,. uit Hengelo wegens verkrachting en aanranding. Voor de verwarde B. zal de eis een meevaller zijn. Hij is ervan overtuigd dat hij de doodstraf krijgt.

tolk

De rechtbank in Almelo veroordeelde de winkelier uit Enschede al tot dezelfde straf. Het openbaar ministerie vordert nu een proeftijd van een vijf jaar. Advocaat Jeroen Michels twittert uit het paleis van justitie dat er nu wel een tolk is. Verder is de toonzetting dat Barbertje moet hangen, besluit Michels. De uitspraak is op 26 juni. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

7 juni 2012 Een verloren middag voor een verdachte die nog steeds de doodstraf verwacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.