Vestiaman op vrije voeten

rotterdamovj ROTTERDAM – De officier van justitie heeft de financiële man topman van woningbouwvereniging Vestia vrijgelaten. De 45-jarige Marcel de V,. uit Hazerswoude zat tien weken vast op verdenking van omkoping en witwassen. Hij blijft verdachte.

zelfverrijking

Woningbouwvereniging Vestia kwam in grote financiële problemen door de financiële transacties die De V, had afgesloten,. Hij wordt er ook van beschuldigd dat hij zichzelf heeft verrijkt. Het onderzoek is nog niet klaar, maar voor het onderzoek is het niet meer nodig dat de verdachte in de cel blijft. (jurgenswart.wordpress.com’)

22 mei 2012 Weer 30 dagen erbij voor Vestiaman

26 april 2012 Vestiaman mag al een maand uitzitten

15 april 2012 Twee weken voorarrest financiele man Vestia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.