Nog twee verdachten vast na vondst lijk door filmploeg TV West

marigret-fullinckDEN HAAG- De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 21-jarige verdachten die betrokken is bij de dood van de Rotterdamse Marigret Fullinck. met drie maanden. Een even oude medeverdachte, die een andere rol heeft, moet nog twee weken in de cel blijven.

Marigret Fullinck

Een filmploeg van TV West vond het lichaam van de 20-jarige Rotterdamse in het water bij het maken van opnames in Rijswijk. Een 23-jarige man  is al eerder vrijgelaten uit voorarrest. Hij is nog wel verdachte. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook:

5 juni 2012 Verdachte in zaak Marigret Fullinck blijft twee weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.