Frauderende advocate op vrije voeten

den haag DEN HAAG – De raadkamer van de rechtbank heeft op 15 juni de 52-jarige Monique van H. uit Soesterberg vrijgelaten. Deze advocate, eigenaar van advocatenkantoor Scheffer in Den Haag, heeft bekend dat zij vonnissen heeft vervalst. zodat klanten grote bedragen op haar rekening stortten.

Medewerkers van het kantoor van de vrouw stapten naar de deken van de Haagse orde van advocaten. De deken onderzocht de zaak en deed aangifte. De advocate zat een week in bewaring. De officier bracht haar voor de raadkamer, maar de advocate mocht naar huis. De zaak komt op 27 november voor de rechter. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

8 juni 2012 Advocate in bewaring wegens miljoenenfraude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.