Weer tien weken gevangenisstraf op de lat voor Robert Moszkowicz

Court2ARNHEM – De advocaat generaal eist 8 weken gevangenisstraf tegen de 58-jarige Robert Moszkowicz, de beruchte zoon uit het beroemde advocatengeslacht. Moskowicz had ook nog 2 weken voorwaardelijk openstaan. Het openbaar ministerie wil wil dat Moszkowicz die ook gaat uitzitten.

Moskowicz komt steeds in de problemen omdat hij  in zijn auto stapt, terwijl hij niet mag rijden. En dan vooral omdat hij elke keer door de politie wordt gepakt. Deze maand eiste de officier van justitie in Amsterdam al vier maanden cel vanwege allerlei verkeersfeiten.

autogek

In november 2007 legde het hof onder meer twee weken voorwaardelijk op in een verkeerszaak. De zelfverklaarde autogek Moszkowicz kon zich ook toen niet beheersen. Hij stapte zonder rijbewijs achter het stuur. In september 2010 werd hij in Nieuwer ter Aa gepakt. De politierechter in Utrecht veroordeelde hem in april 2011 tot 8 weken cel. De rechter legde ook de voorwaardelijke straf ten uitvoer.

Moszkowicz ging in hoger beroep. Maar het openbaar ministerie ziet geen reden om lager te eisen. Het hof houdt de zaak aan voor nader onderzoek. De zaak komt opnieuw op de rol. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

13 juni 2012 Advocaat Robert Moszkowicz verliest kansloze zaak

1 juni 2012 Eis gevangenisstraf tegen Robert Moszkowicz verkeerszaak uitgesteld

29 mei 2012 De terugkeer van Robert Moskowicz als advocaat

3 mei 2012 Robert Moszkowicz bouwt verder aan zijn strafblad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.