Loverboy was werktuig voor prostituees

RB_UTRECHT_reasonably_smallUTRECHT – Hulpverleensters rapporteren dat Saibra niet durft te praten omdat u duidelijk in het zicht in uw auto zit terwijl zij op de baan staat, zegt rechter Mirjam Oostendorp tegen de 40-jarige Mohamed. Ik stond daar omdat zij mij had gebeld dat ik haar op moest halen, antwoordt Mohamed

overhaaste conclusie

Advocate Hetty Dijkstra voegt er nog aan toe dat de rechter de overhaaste conclusies van de hulpverleensters niet mag overnemen Volgens Mohamed J. wilde zijn vrouw niet met de overheid praten omdat ze bang is om haar uitkering te verliezen. J. houdt vol dat hij en werktuig was voor zijn ex-vrouw en zijn tweede vrouw. Hij moest op komen draven wanneer de vrouwen zelf wilden tippelen.

geweld

De twee aangeefsters hebben allebei verklaard dat ze met veel veel geweld vanaf 2003 zijn gedwongen tot prostitutie. De dames moesten hun geld inleveren. Dat geld zou naar Irak zijn verdwenen. Officier van justitie Marieke Jansen kondigt aan dat ze 6 ton wil criminele winst gaan terugvorderen. De twee vrouwen komen vanmiddag aan het woord als getuigen. De zaak gaat donderdag 28 juni verder. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

31 mei 2012 Een loverboy met een dominante vrouw

15 mei 2012 Opnieuw drama loverboy niet aangevoerd

9 maart 2012 Drama voor loverboy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.