Drie maanden binnen blijven voor geweld tegen Zweed in Hilversum

amsterdam4AMSTERDAM – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 25-jarige Hilversummer met 3 maanden. De verdachte zat vast omdat hij betrokken is bij het halfdood slaan van een Zweedse Hilversummer.

taxi

De Zweed werd na een taxirit zo hard geschopt en geslagen dat hij wekenlang in coma lag. Het kostte de politie bijna een maand om de verdachte op te sporen. Deze verdachte zit nu in ieder geval vast tot 27 september. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

15 juni 2012 Twee weken voorarrest voor Hilversummer die Zweed bijna dood schopte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.