De familie Loverboy op vakantie

RB_UTRECHT_reasonably_smallUTRECHT – De 26-jarige Kosovaarse Sera barst in een hard huilen uit wanneer officier van justitie Marieke Jansen een vakantiefilmpje afspeelt op een scherm in de rechtszaal. We zien Sera als een toerist door een Poolse stad lopen. Ze zegt, vertaald door de tolk, dat ze het allemaal vreselijk vindt om het terug te zien. Want Mohamed heeft ook andere films gemaakt, voegt ze eraan toe.

vakantie

Sera is het tweede slachtoffer dat deze week aan het woord komt. Het verhaal van de ex-vrouw van Mohammed duurde meer dan een dag. Tegenover de politie heeft Sera verklaard dat ze door loverboy Mohamed werd meegenomen op vakantie toen hij met een mes in haar hand gesneden. Ze kon een paar dagen niet werken en Mohamed was bang dat ze in Nederland naar de politie zou gaan.

sigaret

We zien vooral veel achterkanten van andere vrouwen op dit gezellige familiefilmpje. Volgens Sera is dit omdat Mohamed een enorme viezerik is. We zien ook Sera een sigaret opsteken en als de officier dit fragment uitvergroot zien we de vingers in het verband. Dit deel van haar verklaring klopt, zo redeneert de officier.

Sera heeft een advocate me naar de zitting genomen. Advocate Anneke van Wandelen beschermt zorgt ervoor dat de psychisch zwakke Sera veel rust krijgt en daardoor duurt het verhoor eindeloos. Officier Jansen wil ook graag weten waarom Sera een eerdere aangifte tegen Mohamed zes jaar geleden niet heeft doorgezet. Hij bedreigde haar vertelt Sera en toen durfde ze niet meer. De zaak gaat verder op 30 augustus. Dan gaat de officier eisen.  (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

25 juni 2012 Loverboy was werktuig voor prostituees

31 mei 2012 Een loverboy met een dominante vrouw

15 mei 2012 Opnieuw drama loverboy niet aangevoerd

9 maart 2012 Drama voor loverboy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.