Verdachte van nationale opsporingslijst twee weken binnen

Rechtbank-Utrecht 2UTRECHT – De rechter commissaris stelt de 24-jarige Karim el M. twee weken in bewaring. De verdachte die op de nationale opsporingslijst stond, zou betrokken zijn bij een overval op een bank in Driebergen ruim een jaar geleden.

Bij de overval werd geschoten op de politie. Vlak na de overval werden de foto’s van M. en zijn 23-jarige medeverdachte met naam en toenaam gepubliceerd. Toch wist M. nog een jaar spoorloos te blijven. De medeverdachte is vorige maand door de rechtbank tot 9 jaar gevangenisstraf veroordeeld. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.