Werkstraf voor smaad en belediging

Utrecht-20120508-00177VEENENDAAL – De politierechter in Utrecht veroordeelt de 32-jarige Faysal bij verstek wegens smaad en belediging tot 35 uur werkstraf. Faysal ligt steeds overhoop met een overbuurman, een agent. Hij schreeuwt beledigingen over straat bijvoorbeeld dat de man zijn vrouw van de flat heeft geduwd.

onderzoek

In april hield de politierechter de zaak aan om Faysal eens goed te laten onderzoeken. Maar dat leverde niets op. Op 2 juni deed de buurman zelfs opnieuw aangifte. Faysal is niet op de zitting om het uit te leggen. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

3 april 2012 Valium en bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.