Pokermoord de volgende bluf van Joshua B.

kaarten-poker_small_reasonably_small

ARNHEM – Het gerechtshof houdt de zaak tegen de 20-jarige Joshua B. aan. B. B. is door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf voor de zogenaamde pokermoord. B. moet zijn nieuwe lezing van de gebeurtenissen nog even voor zichzelf houden.

pokeravond

B. nam het latere slachtoffer de 19-jarige Jelle de Baat mee in zijn auto na een avondje pokeren.  Deze jongen had een groot geldbedrag gestolen en B. wilde veel geld zien. Dat ging mis. Jelle de Baat werd neergeschoten langs de A27.

schutter

B. heeft het openbaar ministerie en de rechters in Utrecht verrast op een groot aantal verschillende lezingen met steeds een andere moordenaar. Maar de rechtbank zag B. als de schutter. Toch is er nog veel onduidelijk gebleven in deze zaak. Zo is nog altijd niet helder wie de lang blonde jongen is die naast Joshua B. in de auto zat op de avond van de moord. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

13 februari 2012 De gruwelijke grofheid van officier Van Leent

Een gedachte over “Pokermoord de volgende bluf van Joshua B.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.