Drie maanden voorarrest voor man die molotovcocktail naar agenten gooide

rechtbankRoermond_reasonably_smallROERMOND – De raadkamer verlengt het voorarrest van een 59-jarige man uit Haelen met 90 dagen. De man wordt beschuldigd van poging tot doodslag, bedreiging en poging tot zware mishandeling.

hek

De verdachte zou met Molotovcocktails naar agenten hebben gegooid. Die agenten waren te hulp geroepen door medewerkers van de gemeente die een hek wilden verwijderen op het terrein van de verdachte. Hij overgoot een agente met benzine en hij dreigde ook nog met een boog. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.