Wethouder vervolgd wegens valsheid in geschrifte

zaal_den_bosch_reasonably_smallDEN BOSCH – De officier van justitie vervolgt voormalig wethouder Harry Verkampen van de gemeente Gemert-Barkel wegens valsheid in geschrifte. Ook een ambtenaar van die gemeente moet voorkomen.

integriteit

Een rapport van het Buraeau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING’) was aanleiding voor een onderzoek van de hoofdofficier in Den Bosch.  De wethouder heeft zelf verklaard dat hij in een brief heeft geschreven dat de gemeente een bouwvergunning had verleend aan een champignonkweker, terwijl hij wist dit niet zo was. De champignonkweker streek subsidie op.

De zaak dient op 24 augustus bij de politierechter in Den Bosch. Dat is een regiezitting waar de verdediging onderzoekswensen kan indienen. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.