Handelaar in sterke drank drie maanden voorarrest

Glenfarclas_10YO_adalrROTTERDAM – De raadkamer heeft vorige week het voorarrest van een 42-jarige drankhandelaar uit Rotterdam met 3 maanden verlengd. De drankhandelaar wordt verdacht van accijnsfraude. Ook 3 medeverdachten blijven in de cel.

accijnsfraude

De handelaren worden verdacht van accijnsfraude. Over sterke drank moet accijns worden betaald als het spul in Nederland wordt verkocht. De handelaren gaven op dat ze drank exporteerden en ze betaalden geen heffing.  De boeven verkochten de drank echter in Nederland. Over 3 maanden is er een proforma zitting in de rechtbank. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

22 juni 2012 Handelaren in sterke drank verdacht van belastingfraude en witwassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.