Handelwijze gemeente wekt terecht ergernis

utrecht-20120403-001581UTRECHT – Bestuursrechter Bart Jan van Ettekoven toont begrip voor de irritatie bij de klagers over de uitbreiding van een kinderopvang. Rechter Van Ettekoven ziet dat de gemeente toezeggingen heeft gedaan. Veel hebben de klagers niet aan dat begrip, want de rechter stelt de gemeente in het gelijk. Want die toezeggingen zijn niet hard en  de klagers hebben geen echte overlast.

kwaliteit

Nog vervelender is het voor die arme klagers dat ze liefst drie maanden hebben moeten wachten op een uitspraak.  Het is niet te hopen dat ze maandenlang elke dag reikhalzend naar de brievenbus zijn gelopen. De medewerkers van de rechtbank hebben tot op laatste dag voor hun vakantie geschaafd en gespijkerd aan de kwaliteit van deze uitspraak van liefst 2 hele pagina’s. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

13 april 2012 Een bromsnor op de Kiss and Ride

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.