Cocaïne in container kokosmelk

zeehavenpolitie_reasonably_smallROTTERDAM – De rechter commissaris heeft 5 verdachten vastgezet die cocaïne hebben gesmokkeld in een container met cocosmelk. Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD en de Rotterdamse Zeehavenpolitie heeft de verdachten, vier mannen en een vrouw,  aangehouden na de vondst van 65 kilo cocaïne.

kokosmelk

De cocaïne met een waarde van 2 miljoen euro, werd op 8 juni ontdekt in in de container met blikken kokosmelk. De container kwam uit Brits-Guyana. De verdachten werden opgepakt in een loods in Den Haag. Ze zijn op 12 juli voorgeleid en 2 weken in bewaring gesteld. (jurgenswart.wordpress.com)

.

Een gedachte over “Cocaïne in container kokosmelk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.