Holocaustontkenner wraakt rechtbank

jeaninehennisplasschaertAMSTERDAM – De officier van justitie eist tegen oud advocaat Jeroen de Kreek  uit Amsterdam 100 uur werkstraf en een maand voorwaardelijke gevangenisstraf. Volgens de officier van justitie heeft De Kreek zich schuldig gemaakt aan het beledigen van joden, van VVD-kamerlid Jeanine Hennis- Plasschaert en van arabist Hans Jansen.

stalken

De  voormalig advocaat is al eens veroordeeld voor het stalken van toenmalig premier Balkenende. De Kreek was tot het jaar 2000 actief als advocaat. Toen veranderde hij in een Irak activist. De Kreek wraakt de rechtbank omdat hij onvoldoende tijd krijgt voor zijn pleidooi. De zaak ligt stil totdat de wrakingskamer heeft geoordeeld. Die wrakinskamer doet op 22 augustus uitspraak. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.