Drie verdachten van moord op sportschoolhouder Almere drie maanden voorarrest

zwolle_om_2008_LELYSTAD – De raadkamer verlengt het voorarrest van twee mannen een vrouw uit Apeldoorn met 3 maanden. De drie Apeldoorners zaten al twee weken in bewaring omdat ze verdacht worden van de moord op Mondher Bennour, een sportschoolhouder uit Almere.

zitting

Bennour lag in september dood in de buurt van zijn woning in Almere. De twee mannen werden in maart nog vrijgelaten door de raadkamer. Een 45-jarige medeverdachte uit Almere zit op dit moment in bewaring. De eerste zitting in deze zaak is op 9 oktober. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

12 juli 2012 Vierde verdachte moord sportschoolhouder Almere in bewaring

9 juli Drie voorgeleidingen moord sportschoolhouder Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.