Geen bewijs dat klap leidt tot een dodelijke hersenbloeding verdachte vrij

Twitter_avatar_reasonably_smallZUTPHEN – De officier van justitie laat een 31-jarige man uit Harderwijk vrij. De Harderwijker zat vast omdat hij wordt verdacht van de mishandeling van een 40-jarige man uit Zwolle. De Zwollenaar overleed na de mishandeling aan een hersenbloeding.

vrijheid

Uitgebreid medisch onderzoek heeft niet uitgewezen dat de mishandeling de doodsoorzaak is. Er moet meer onderzoek komen. Maar de verdachte mag dat onderzoek in vrijheid afwachten. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

11 juli 2012 Dood door een hersenbloeding door een klap of niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.