Verdachten dodelijke afrekening Overvecht in bewaring

utrecht-20120403-001581UTRECHT – De rechter commissaris houdt twee Amsterdammers van 21 en 24 jaar oud twee weken binnen. Volgens de rechter commissaris zijn er voldoende aanwijzingen dat de twee Amsterdammers betrokken zijn bij een dodelijke schietpartij op de Falklanddreef in Utrecht.

Amsterdammer

Bij die schietpartij kwam een 20-jarige Amsterdammer om het leven kwam. De 2 verdachten werden vlak na de schietpartij na een achtervolging opgepakt. De politie zoekt een derde verdachte die mogelijk gewond is. Deze man is volgens getuigen hinkend weggelopen. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

2 augustus 2012 Schietpartij Falklanddreef 2 verdachten 45 dagen

30 juli 2012 Schutter dodelijke ripdeal Falklanddreef opgesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.