Skimmers vrijgesproken na prutswerk politie

RB_UTRECHT_reasonably_smallUTRECHT – De rechtbank in Utrecht spreekt twee Roemenen vrij van het voorbereiden van skimmen. De rechtbank vindt het hoogst verdacht dat de twee Roemenen in een parkeergarage aan een automaat hebben lopen knutselen. De verklaring die de Roemen zelf geven is compleet ongeloofwaardig maar daar houdt het verhaal op. Want de politie heeft zulk slecht werk geleverd dat er geen bewijs is. De Roemenen wisten zogenaamd van niks en daar komen ze mee weg,

vonnis

Rechtbankvoorzitter Eddy Bueno was op de zitting pissig tegen de advocaten maar in zijn vonnis krijgt de politie er stevig van langs. Tape op de parkeerautomaat niet vergeleken met tape in de auto van de Roemenen. De beelden maken niets duidelijk. Een opmerking van de producent van de betaalautomaten is verder niet uitgezocht door de politie.

Officier van justitie Van Thiel had 9 maanden gevangenisstraf geeist wegens het voorbereiden van skimmen. De twee advocaten Van der Woude en Verheijen hadden hun bezwaren al duidelijk gemaakt en ze kregen gelijk. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

5 juli 2012 Roemeense skimtoeristen weten van niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.