Meest gelezen deze week Verdachte 17 jaar oude cold case Marcel Kretzer twee weken vast tweede verdachte aangehouden

Marcel%20Kretzer%2025-1AMSTERDAM – De rechter commissaris houdt een 37-jarige Hilversummer die wordt verdacht van de moord op Marcel Kretzer 2 weken in de cel. De Hilversummer werd op 13 juli opgepakt nadat de politie nieuwe informatie had gekregen over deze oude moord. De politie heeft vandaag ook een tweede verdachte, een 33-jarige Hilversummer aangehouden.

hoofdletsel

Metalmuzikant Marcel Kretzer werd op 9 oktober 1995 na een avond stappen zwaar gewond door de politie in Hilversum gevonden. Marcel Kretzer overleed een dag later in het ziekenhuis aan hoofdletsel. De zaak liep in 1996 vast. Na nieuwe informatie konden de twee verdachten worden aangehouden. (jurgenswart.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.