Negentig dagen voor 2 verdachten van 17 jaar oude moord op Marcel Kretzer

Marcel%20Kretzer%2025-1AMSTERDAM – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 37-jarige en een 33-jarige Hilversummer met 3 maanden. De twee mannen worden ervan verdacht dat zij samen 17 jaar geleden in Hilversum Marcel Kretzer hebben vermoord.

Marcel Kretzer

De 24-jarige Kretzer overleed nadat hij na een avond stappen was zwaar was mishandeld. Politieonderzoek leverde geen verdachten op. Met nieuwe informatie konden in juli de twee Hilversummers worden aangehouden. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

19 juli 2012 Ook tweede verdachte moord cold case Marcel Kretzer opgesloten

16 juli 2012 Verdachte 17 jaar oude cold case 2 weken vast tweede verdachte aangehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.