Nog langer voorarrest heks van Kockengen

Sara GlattUTRECHT – Op twee plekken op het internet hebben bijna 700 sympathisanten hun steun uitgesproken, maar toch blijft Sara Glatt in de cel. De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van de 52-jarige natuurgenezeres uit Kockengen met een maand.

Sara Glatt

Glatt is een natuurgenezeres die verslaafden behandelt met de in Nederland niet verboden stof ibogaïne. Haar wordt verweten dat zij een patiënt zonder zorg heeft achtergelaten. De patiënt liep onder een auto en kwam om het leven. Glatt werd vrijgelaten uit voorarrest op voorwaarde dat ze geen behandelingen meer zou uitvoeren. Maar ze brak die voorwaarde. Een datum voor de rechtszaak is nog niet bekend. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

2 augustus 2012 Hof houdt hek van Kockengen binnen

25 juli 2012 Blijft de heks van Kockengen in de cel

12 juli 2012 Heks van Kockengen blijft een maand binnen

11 juli 2012 Heks van Kockengen weer vastgezet

Een gedachte over “Nog langer voorarrest heks van Kockengen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.