Schieten op Falklanddreef 3 maanden binnen blijven

RB_UTRECHT_reasonably_smallUTRECHT – De raadkamer van de rechtbank verlengt het voorarrest van een 32-jarige Utrechter met 3 maanden. De man was betrokken bij een schietpartij op de Falklanddreef in Utrecht.

ripdeal

Na een ripdeal kwam het daar tot een schietpartij. Toen de kruitdampen waren opgetrokken, lag er een 20-jarige Amsterdammer dood op stoep. Twee andere Amsterdammers werden dezelfde dag aangehouden. De Utrechter meldde zich later bij de politie. Het onderzoek is nog niet klaar.(jurgenswart.wordpress.com)

lees ook:

2 augustus 2012 45 dagen voor 2 verdachten schietpartij Falklanddreef

30 juli 2012 Schutter dodelijk ripdeal Falklanddreef opgesloten

18 juli 20012 Verdachten dodelijk afrekening Overvecht in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.