Woningoverval Voorthuizen 1 verdachte in bewaring 1 verdachte vrijgelaten

paleis_2_reasonably_small ARNHEM – De rechter commissaris in Arnhem stelt een 33-jarige man uit Culemborg 2 weken in bewaring. Deze verdachte zou betrokken zijn bij een vreemde overval op een woning in Voorthuizen op 8 augustus.

dode overvaller

Een 33-jarige vrouw en een 34-jarige man raakten gewond bij deze gewelddadige overval op hun woning in Voorthuizen. Vlakbij de woning vond de politie een zwaargewonde overvaller. Dit was een 27-jarige man uit Ede die in het ziekenhuis overleed.

ernstige bezwaren

Op 9 augustus meldde een 25-jarige man uit Beekbergen zich bij de politie. Deze verdachte is ook voorgeleid maar hij is vrijgelaten omdat er geen ernstige bezwaren zijn. Het politieonderzoek is nog in volle gang. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

5 oktober 2012 Voorthuizen 3 verdachten vast

21 september 2012 Vrouwelijke verdachte woningoverval Voorthuizen in bewaring

28 augustus 2012 Woningoverval Voorthuizen verdachte 3 maanden binnen

15 augustus 2012 Woningoverval Voorthuizen 1 verdachte in bewaring 1 verdachte vrijgelaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.