Hof wijst 3 getuigen tuinfeestmoord toe

250px-Paleis_van_Justitie_Leeuwarden_01 LEEUWARDEN – Het gerechtshof bepaalt dat in de zaak over de tuinfeestmoord 3 getuigen aan het woord komen die nog niets hebben kunnen zeggen. Het hof wijst een verzoek van de advocaat van verdachte Marcel B. toe.

tuinfeest

B. zit een straf van 18 jaar uit. Hij stak op een feest in Almere een plaatsgenoot en hij verwondde diens vriendin. De advocaat had om 6 getuigen gevraagd. Twee getuigen worden door de rechter commissaris gehoord. De derde verdachte komt op zitting aan het woord. Die inhoudelijke behandeling zal zijn in januari 2013. (jurgenswart.wordpress.com)

lees ook

12 augustus 2012 Nieuwe getuigen tuinfeestmoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.